НАЙ-НОВИ:

Нов скандал от Биг Брадър:Българката, обвинила Джино Бианкалана в измами, арестувана от ФБР за източване на кредитни карти!

Жената, която преди ден се свърза с Динко Вълев в Къщата на “Биг Брадър” и обяви в ефира на Нова телевизия, че Джино Бианкалата дължи огромна сума пари на съпруга й, е била арестувана от ФБР за участие в организирана група за измами с кредитни карти!

[ad id=”263680″] Христина Гоцева, първата нашенка в Чикаго, която свидетелства срещу победителя от “ВИП Брадър 2015”, заяви следното: “…Съпругата на най-добрия му приятел… Жоро Мицубишито, чувал си за него… тях Джино ги е завлякъл с много голяма сума, може би 160 хиляди долара…”
След което се включи и въпросната съпруга, която не се представи по име, но уточни чия жена е. На екрана бе изписано “Аз съм съпругата на Георги Марков” – тук не е ясно дали Биг Брадър има проблеми със слуха и не е чул правилно, или нарочно не е изписал правилно фамилията на въпросния. Не става дума за никакъв Марков, а за Георги Мартов.

[ad id=”225664″] Във формата явно не са си направили труда да проучат кой всъщност е въпросният Георги Мартов, по прякор Жоро Мицубишито! Или пък са изписали нарочно грешно фамилията му, за да не навържат зрителите в България какви реално хора саботират Бианкалана.
Най-простичко обяснено, снощи в ефира на Нова телевизия се случи следното: Джино Бианкалана бе обвинен в извършването на парични измами от Теменужка Колева, жената на Мартов, която бе арестувана в съвместна акция на Федералното бюро за разследване на САЩ и българската ДАНС!
През март 2014 г. около китките на Мартов, на родената в Димитровград Колева, с която живеели на семейни начала, и на още 28 българи щракнаха белезници за пране на пари, банкови и измами с кредитни карти за над 10 млн. долара. Според ФБР между 2011 и 2012 г. бандата е източила милиони долари от банкови карти в Европа, Азия и Африка. Прокуратурата в Чикаго дори смята Нушка за дясната ръка на Мартов.
На вниманието на всички заинтересовани – специално предаване по темата “Мартов”, което телевизия BiT излъчи през септември. Скандалът е бил отразен и в новините по Нова, която сега дава ефир на крими героиня от свой репортаж и която не може да докаже обвиненията си срещу Бианкалана!
Месец след акцията през 2014 г. магистратите определиха гаранция от 100 хиляди долара и освободиха Теменужка Колева. Мартов обаче е осъден на 7 години затвор и все още е зад решетките.
Така много хора, които в страницата на “Биг Брадър” във “Фейсбук” недоумяват защо се налага съпругата да адвокатства на “завлечения” от Бианкалана неин мъж, вече могат да си отговорят на въпроса. Просто защото Мартов е в панделата, а там с него никой не може да се свърже, за да потвърди или да отрече дължи ли му Джино посочените в началото на този текст суми! Хитро, а?!

[ad id=”225664″] Разследването на ПИК отговаря и на въпроса, задаван също из социалните мрежи – защо “ужилените” от Бианкалана не са подали искове срещу него, след като са били многократно завличани, а се жалват на Биг Брадър? Логично е – не върви пред полицията да се вайкат точно разследвани от спецслужбите!
По информация на столичен ежедневник, след като минава между капките, жената на арестувания за точене на банкови карти Мартов, го напуснала и отмъкнала източените от чужди сметки милиони. Нушка сложила ръка на нелегалното богатство и сега щедро го харчи по новата си изгора – мъж на име Боян. Освен това сложила ръка и върху тузарската къща на Мицубишито в Чикаго, имение в Ел Ей и няколко поръчкови лимузини.
Репликата на скрийншота долу е на жената на Георги Мартов! Изводът не е далеч от акъла! И той е “Крадецът вика “Дръжте крадеца”!…

[ad id=”218548″] По-рано  в друга публикация по сагата “Бианкалана – Вълев” в ПИК, хора свидетелстват, че сестрата на ямболлията – Таня Вълева, е агитирала да излъжат, че Джино им дължи пари.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Както вече съобщи ЗАРАТА, проблем в магазина на Кауфланд, южно…