НАЙ-НОВИ:

Ново амплоа: Фолк певицата Анелия става актриса

Фолк певицата Анелия има ново амплоа.Според светските хроникьори, певицата от „Пайнер“ се изявява като актриса в нов български филм. Подробности около ролята се пазят в тайна. Анелия снима лентата от няколко месеца, съчетавайки певческите си ангажименти с новия си ангажимент като актриса. Говори се, че дори и във филма Анелия ще демонстрира гласовите си възможности. Каква е ролята на блондинката и дали образът й ще се дублира с този в реалния живот, не е ясно.

[ad id=”226585″] Най-голяма подкрепа Анелия получава от дъщеря си, Ивон. Малката не спирала да нахъсва звездата и редовно й помагала при заучаване на репликите.
Прави впечатление, че Анелия напоследък е смъкнала доста килограми, дори притеснява феновете й. Според близки обаче, многото ангажименти на изпълнителката й пречат да се храни редовно, което е причина за рязкото сваляне на теглото й. Самата Анелия пък много се харесвала в новата си форма, тъй като цял живот спазваше диети, за да изглежда добре, пише blitz.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Снощи, малко преди 18 часа, дремя на спирката на "Верея"…