НАЙ-НОВИ:

Новият нападател на Берое изрази възхищението си от Бербатов

Новият футболист на Берое Зоран Йосипович безспорно е един от ударите в лятната селекция на старозагорци. Той разкри какво го е довело при “зелените”, както и изрази възхищението си от Димитър Бербатов, който тренира с отбора.

“Дойде времето да си тръгна от Киасо и да опитам нещо ново и авантюристично в моята кариера. Честно казано, дори не съм си и помислял, че някога ще играя в първенство, като българското. Но ръководството ме запозна с проекта си и ме убеди, че се касае за нещо сериозно.”

“На свой ред започнах да проучвам отбора, историята му и мигновено разбрах, че това ще е една качествена стъпка напред в моята кариера. Всичко е много добре организирано, инфраструктурата е идеална и за мен остава само да израствам футболно и човешки”, заяви Йосипович, след което похвали Бербатов.

“С нас тренира Димитър Бербатов и аз се стремя да науча много от него. Той е много добър приятел на нашия треньор и се подготвя в последните няколко дни с нас. Бях притеснен като напусках Киасо, но сега от това притеснение няма и следа и се чувствам така, сякаш една година съм бил с този отбор”, заяви Йосипович. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Земетресение разтърси отдалечен район на Индонезия в морето Банда, съобщи…