НАЙ-НОВИ:

Нова опасна интрига във “Вътрешен човек” тази вечер

Крими сериалът “Вътрешен човек” продължава да държи зрителите под напрежение. В предните два епизода на турския сериал надлъгването между мафията и полицията беше на ниво, но в крайна сметка не се стигна до никакви разкрития.

Довечера ще видим как директорът на полицията и Сарп търсят къртицата в собствените си редици. Двамата скрояват план, но дали той ще е успешен, предстои да разберем. Изглежда е заподозрян грешен полицай…

През това време Мерт опитва да се сдобри с Ейлем, която въпреки задръжките си, все пак му даде информацията за мъчителя от детството му.

Пламналите чувства между Сарп и Мелек ги изгарят и те продължават да се срещат тайно. Но около Мелек се оформят доста неприятности, защото Йешим, красивата и млада жена на Джелял, започва да подозира, че юристката планира да отнеме богатството на Касапина от сина ѝ Мустафа.

Между Акън Ашък и Джелял се разгаря психопатна омраза, защото Ашък отказва да плати пратката и Касапинът включва цялата си машина срещу другия мафиот. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
След налагането на санкциите срещу Русия през 2014 година, тя…