НКИЗ представя своите проекти по време на Архитектурно-строителна седмица в София

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) Антоанета Барес беше сред официалните гости, присъствали на откриването на Архитектурно-строителна седмица, която се провежда в Интер Експо Център от 25 до 28 февруари в София.

„Надявам се сред вас да намерим много нови бизнес партньори! Пожелавам успех на всички участници в юбилейното 20-то издание на Архитектурно-строителната седмица“, каза г-жа Барес.
НКИЗ участва в строителното бизнес изложение със свой щанд от 25 до 28 февруари заедно с още 200 фирми. Дружеството изнесе и своя презентация, в която разказа за зоните си в България. По време на нея стана ясно, че компанията проектира, развива и управлява индустриални и икономически зони, като подпомага създаването на благоприятни условия за инвеститорите. НКИЗ съдейства на бизнеса за реализация на проекти в икономически зони с готова инфраструктура, като дейността и е насочена към изграждане на модерни индустриални паркове.

На откриването на Архитектурно-строителна седмица присъстваха още Валентин Йовев, заместник-министър на регионалното развитие, изпълнителният директор на Камарата на строителите в България Валентин Николов, инж. Йордан Николов от Българската асоциация за изолации в строителството, Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.
Тазгодишното изложение е 20-то поред. На площ от 10 хил. кв. м ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство. Участници са над 200 компании от България, Турция, Румъния, Германия и Италия.


image0 (9K)