НАЙ-НОВИ:

НКИЗ представи зоните си на форум за актуалните тенденции в индустрията. Презентира и Индустриална зона „Загоре“

Изпълнителният директор на НКИЗ (Национална компания индустриални зони) Антоанета Барес презентира три от проектите на дружеството – Икономическа зона София-Божурище, Индустриална зона „Загоре“ и Индустриален и логистичен парк – Бургас- по време на имотната конференция BalREc 2109, която се проведе в София.

На събитието бяха дискутирани инвестиционни проекти и актуални тенденции на пазара на индустриални имоти.

По време на панела „Индустриални проекти и икономика: перспективи, конкурентоспособност и предизвикателства“ тя отбеляза, че НКИЗ предлага първокласни локации и отлични транспортни връзки в своите зони. Антоанета Барес изтъкна, че Икономическа зона София-Божурище е приоритетен проект на държавната компания, в която работят кадри от София, Божурище, Костинброд и Мрамор. „В зоната ни в Божурище приключваме проектирането на сграда, която ще бъде бизнесцентър, в който ще предлагаме социални услуги. Ние държим инвеститорите в нашите зони да се чувстват добре и правим всичко възможно, за да им помагаме. Там може да бъде изградена частна детска градина. Планираме да направим игрище и площадка за стрийт фитнес“, каза още г-жа Барес. Тя отбеляза и че продължава работата по проекта за пътна връзка към Икономическа зона София-Божурище, който да отговори на сериозния инвеститорски интерес към индустриалната зона, както и да обезпечи засиления трафик и да създаде повече удобство за живеещите в района на Божурище граждани.

В гoдишния бизнec фopyм BalREc 2019 взеха участие инвеститори, финансови институции, консултанти, проект мениджъри, адвокатски компании и експерти, ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора на индустрията и ключови пазарни сегменти, свързани с инвестиционната среда в България. Пpoгpaмaтa беше opгaнизиpaнa в две зaли c десет тeмaтични пaнeлa и нaд 60 yчacтници – eĸcпepти oт Бългapия и Eвpoпa. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Луната се движи на празен ход  от 03:14ч до 13:50ч.…