НКИЗ отпразнува 10-та годишнина със стилно тържество

Национална компания индустриални зони отпразнува своя десет годишен юбилей със стилно тържество. Домакин на партито беше Антоанета Барес, изпълнителен директор на НКИЗ.

Тържеството, на което водещ беше телевизионния журналист Георги Любенов,  уважиха заместник-министрите на икономиката Лъчезар Борисов и Лилия Иванова, търговското аташе на Австрийското посолство у нас Улрике Щрака, представители на работодателски и бизнес организации, ректори на университети и  много инвеститори от индустриалните зони на НКИЗ.
На церемонията Министерство на икономиката, както и инвеститори и дъщерни дружества на компанията, получиха от г-жа Барес юбилейни статуетки на НКИЗ в знак на благодарност за доброто сътрудничество. Първата статуетка отиде при Лъчезар Борисов, заместник-министър на икономиката. Призът за добро сътрудничество в рамките на проекта на НКИЗ „Fast-tracking Success” за намиране на кадри за бизнеса направо от университетите получи проф. Любен Тотев, председател на Съвета на ректорите.
На церемонията от Спортен клуб „Драг“ обявиха, че тази година „Веломания“ ще направи състезание по колоездене в  Икономическа зона София- Божурище за децата на инвеститорите и техните служители, както и за всички работещи в зоните на НКИЗ.
По време на празника за доброто настроение се погрижи чаровната Хилда Казасян и нейният бенд.


image0 (9K)