НАЙ-НОВИ:

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, при 20 загинали край Своге

Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, която отне 20 човешки живота, г-н Борисов. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Експертизата доказа некачествено строителство. А един пожар под магистрала „Струма” компрометира прясно построения участък, за който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци. Борисов отново с джипа на инспекции: Много ми е кеф така…

Правите го, возейки в джипа си Нанков, който „пое” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър. Тези факти казват всичко. Воаяжите Ви едва ли заслужават повече внимание”, посочи тя.

„Но друга тема заслужава огромно внимание. Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често „под масата” или с измислени поводи – ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава.

ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател – здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна. И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците”, каза още Нинова. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...
  1. Да се забрани със закон съществуването на т.нар. “социалистическа” партия в България!

Вашият коментар

Виж още:
Три окончателни и един предварителен договор с инвеститори бяха подписани…