НАЙ-НОВИ:

Никита Баранов пропуска мачовете срещу Черно море и Левски

Берое гостува на Черно море във Варна в предпоследна среща от сезона без трима титуляри. Двубоят започва в 21 ч. и ще бъде ръководен от Георги Кабаков от Пловдив.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на контузените Карлос Охене и Никита Баранов, а Яя Меледже е наказан. И тримата ще пропуснат и последния двубой за сезона срещу Левски в Стара Загора на 24 май. В групата за срещата попаднаха юношите Стоян Иванов, Стоян Вергиев, Георги Маджаров и Христомир Иванов.

Ето групата на „зелените“:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Александър Василев, Александър Цветков, Мешка, Георги Маджаров, Ерол Алкан, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Мартин Камбуров, Матеус Леони, Милен Желев, Надим Ангелов, Педро Еуженио, Рубен Бриджидо, Стоян Вергиев, Стоян Иванов и Христомир Иванов.

Георги Кабаков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Диян Вълков от Варна, а четвърти съдия е Валентин Железов от Бургас. Делегат на БФС е Георги Георгиев от Варна, а Георги Виделов от Бургас ще оцени работата на съдийството. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Днес влиза в сила намаляване на данъка върху добавената стойност…