НАЙ-НОВИ:

Нидал Алгафари: Срамно ли е? Грозно ли е? Нелицеприятно ли е да си член на БСП? 

Във Фейсбук профила си нидал Алгафари коментира избора на БСП Елена Йончева да оглави листата за евродепутати на социалистите. Той акцентира на политиката на БСП да се крие зад не членове на партията като Радев и Йончева, но пък те да са родени, учили, или пък посочени от Русия

https://www.facebook.com/nidal.algafari

На предишните избори столетницата се скри човек, който не е член на партията.
На предстоящите избори, БСП пак ще стори същото. Водачката на листата им не е член на партията.
Логично е да си зададем въпрос – В ръководството на партията, във вторите ѝ редици, измежду членуващите в нея, дали няма достатъчно достойни, качествени, доблестни и кадърни кадри, които да водят подобни битки?
Толкова отчайваща ли е кошницата с кадри в столетницата, че трябва да се крият, партийните ръководители зад такива, които даже не искат да са членове на тази партия? Радев и Йончева политат на немощните крила на дългогодишните членове на партията, но всячески странят от партийната книжка? Срамно ли е? Грозно ли е? Нелицеприятно ли е да си член на БСП?
Преди години, добър или лош, председателят на партията се нагърби с мисията невъзможна и победи, та два мандата бе президент.
Пак преди години, лош или добър, председателят на БСП поведе листата на партията за Европейския парламент и стигна до там, че два мандата е Лидер на всички леви в Европа.
Явно е имало можещи. Вярвам, че и сега има такива, но …
Мъдрите и умните управленци се обграждат със себепобеподобни.и тогава кошницата с кадри е пълна. Когато е обратното се случва това на което сме свидетели!
Някак неволно се чудя на някой съвпадения.
Посочен за президент на председателката на партията на неформална среща от бивш ли, настоящ ли, офицер служещ на друга държава е от Русия.
Председателят на партията в продължение на 13 години е с родствени корени от бившия Съветски съюз.
Настоящата водачка на листата на БСП за изборите за европейският парламент е с родствени корени от Русия.
Вероятно са само съвпадения. Не ме се вярва, чак такава намеса да има от Русия, но явно в ръководството на столетницата не намират по подходящи за важни постове освен онези, които са учили, родини или посочени от Русия.
С нетърпение чакам да видя подредбата на цялата им листа и основно на онези, които ще бъдат в зоната на избираемите. Дали пък там няма да се наместят и такива, които силно викаха преди години “Който не скача е червен” или “Червени боклуци”?
За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Трима души загинаха, а хиляди бяха евакуирани заради наводнения в…