Не, това не е снимка от сериала „Завинаги“

Както вече ви информирахме, в наша телевизия български сериал измести турската хитова поредица „Завинаги“. Затова тази вечер (21.02), теленовелата на комшиите няма да бъде излъчена. На нейно място зрителите могат да гледат премиерния епизод на българската продукция „Съни бийч“.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

И понеже всеки ден ви запознаваме с кратка информация за това, което ще се случи в поредната серия от 20 часа, а днес такава няма да има, нека надникнем за малко при актьорите и техния реален живот извън екрана.

Ще ви срещнем с Фикрет и Есра, които се забъркаха в голяма каша, без всъщност да е станало кой знае какво. Но моралът в Турция, или поне така държат да бъде показан, не търпи любовни залитания. Секретарката поухажва малко повече шефа си със съвсем допустими прийоми като добро отношение и грижа, за кратко изглежда се надяваше на някакво внимание от негова страна, но гръмна скандалът със снимките пред дома ѝ. Ала всичко това вие вече го знаете.

Затова – да ви запознаем със Салих Бадемджи и Имер Йозгюн, на които в „Завинаги“ не им се получи да станат двойка. Засега… Не им и трябва, тъй като те са семейство и вероятно партньорството в сериала никак не им е било трудно.

Те са били близки приятели в училище, но в юношеските години не са имали отношения. Искрата между тях е прехвърчала в университета, когато на един 14 февруари Салих е поканил Имер да гледат „Макбет“. От този ден нататък те са неразделни, а през 2016 г. правят и пищна сватба.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Българските зрители сега ги гледат на телевизионния екран заедно с плеяда популярни актьори като Йозджан Дениз(Фарук), Аслъ Енвер(Сюрея), Фатма Ипек Билгин(Есма).


image0 (9K)