НАЙ-НОВИ:

Не пускат извън болничната стая убиеца на Кристин дори с полицейска охрана

Обвиненият в убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов е под засилена полицейска охрана и достъп до него имат само медиците и разследващите. Той продължава да е в сливенската болница.

„За пореден ден тук остава 21-годишният Мартин Трифонов. Човекът, който е обвинен в убийство по особено мъчителен начин на 7-годишно момиченце, блудство и изнасилване”, съобщи репортерът на bTV.


Трифонов е окован с белезници и не му позволяват да напуска стаята дори с полицейска охрана. Здравословното му състояние е стабилно, но заради двете операции, които му бяха направени заради огнестрелните рани, той не може да се движи. Поради тази причина днес в сливенската болница ще има изнесено съдебно заседание, на което прокуратурата ще поиска постоянна мярка „задържане под стража”. Предполагаемият час, макар че още не е ясно, е в ранния следобед, вероятно около 13, 13,30 часа.

Днес в Сливен е обявен ден на траур. В 17 часа близките на убитото момиче се събират на бдение пред Община Сливен. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
За да получат подпомагане от 300 лева хората, заклали домашните…