НАЙ-НОВИ:

Не изхвърлили Деси Цонева от “На кафе”, сама си тръгнала

Само две седмици след като се върна на телевизионния екран като водеща в „На кафе“ Деси Цонева напусна, научи HotArena. Тя изненада хилядите си последователи, обявявайки че е безработна. Клюката веднага разнесе, че Деси е била уволнена от предаването си е тръгнала със скандал от телевизията.

Пред „България Днес“ Цонева категорично отрече да е имало пререкания с екипа „На кафе“ и решението да се оттегли е лично нейно. “Никога не е имало скандали. Поддържам чудесни отношения с всички и това ще продължи занапред”, отсече брюнетката.

Причината Деси да е безработна е семейството й.

Цонева смята за редно да посвети изцяло времето си на най-близките, които се е приоритет в момента. “Малкото ми момиченце има нужда от мен. Големият ми син е в по-особена възраст и също има нужда от вниманието ми. Когато беше много малък, го оставях на грижите на бавачка, за да работя. Сега не мисля по начина, по който тогава, и решавам да се посветя на семейството”, разказва Деси.

Не само децата са причината водещата да се отдаде на домашните задължения. Тя е отговорна и към баба си – легендарната говорителка Анахид Тачева. Деси е готова да се грижа за нея, когато баба й се прибере в родината. Тя страда от ранна фаза на деменция, която е отключила след смъртта на сина й Митко Цонев.

“Баба ми е болна и се очаква да се върне у нас. Не се знае точно кога това ще се случи, но трябва да съм готова да поема голяма част от грижите за нея”, разкрива Деси.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Съдебни изпълнители в Русия са наложили запор на апартамента на…