Не, връзката ви няма бъдеще…

Всеки е минавал през връзка, която го изтощава на емоционално ниво. Влюбваш се в някого, обгръщаш го с цялото си внимание, правиш най-различни жертви за него и накрая той те предава.

При едностранните връзки единият от партньорите винаги се раздава много повече от другия. Ако вие сте свикнали да отделяте повече време, пари и енергия за половинката си, а от нея не получавате същото, то отношенията ви са именно такива.

Ето 4 признака, по които да познаете, че връзката ви е едностранна и няма бъдеще:

1. Половинката не ви включва в плановете си

В повечето случаи когато двама души се обичат, започват да говорят в множествено число, например „Ние ще гледаме телевизия“, „Ние сме заети в петък“. Но ако човекът, когото смятате за сродната си душа говори само в единствено число, то намеренията му към вас не са толкова сериозни. Когато искате да прекарате малко време заедно, но той/тя ви каже, че си има свои планове, в които не може да ви включи, то връзката ви определено е едностранна. Ако искате все пак да останете с този човек, не се раздавайте прекалено.

2. Не желае да ви опознае

Излизате от няколко седмици, а половинката ви не знае нищо за вас. Това е сигурен знак, че той/тя не държи толкова на връзката колкото вас. Не е задължително да получавате подаръци толкова рано, а по-скоро вниманието, което заслужавате. Сродните души си приличат. Понякога те слушат една и съща музика, обичат едни и същи книги и филми… А ако мъжът или жената до вас не знае за интересите ви, то мястото ви не е до него/нея.

3. Не ви запознава с приятели

Когато двама души се обичат и излизат заедно, постепенно започват да имат един общ кръг приятели. Дори и в началото, ако гаджето ви не желае да ви запознае със своето обкръжение, то най-вероятно обмисля дали да продължи връзката или умишлено иска да бъде пасивно докато си намери нещо по-подходящо. Това също е знак за това, че просто ви използва.

4. Поставя нуждите си на първо място

Понякога единият се нуждае от някаква услуга и разчита на другия, но той не се сеща. Ако сте свикнали да се раздавате за другите, то ще ви е трудно да намерите човек, от когото да получавате същото на 100%. Но въпреки това е хубаво, ако има на кого да се опрете в труден момент.


image0 (9K)