НАЙ-НОВИ:

Нечовешко! Взеха всичко на лежащоболна жена… дори и възглавницата ѝ

Поредна история за нечовешка кражба от възрастен човек в Северозапада. Този път престъплението е извършено във Вълчедръм. Със зов за помощ в Нова ТВ се обажда живееща сама болна жена – неподвижна и прикована на легло.

Тя е останала без спестяванията си, след като крадец влязъл в дома ѝ през нощта. Той взел дори и възглавницата ѝ. След седмица отново се върнал и този път откраднал всичко, което било пред очите му.

„Не е човешко това! Иди да крадеш от богатите, а не от такива като мен… А и защо ще крадеш? Поискай си, всеки ще ти даде“, казва потърпевшата Златка.

60-годишната жена се събудила, защото чула, че лаят кучетата навън. Изведнъж лампата угасна и Златка усетила как някой издърпва възглавницата изпод главата З. В калъфката жената била скрила 800 лева – всичките ѝ спестявания, включително тези за предстояща операция и ново легло. Взели ѝ и телефона.

Преди дни, посред бял ден, Златка отново чула шум в съседната стая. Помислила си, че е жената, която ѝ помага. Но видяла как крадец влиза в къщата. Не го познала. Той отмъкнал миксер, пасатор, посуда. Жената съжалява най-много за задигнатите пари, защото с част от тях искала да плати операция, която давала надежда отново да е на крака.

Жената работела като счетоводител и учител, няма семейство. В момента за нея се грижи личен асистент по няколко часа на ден. През останалото време е сама. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Пияният 28-годишен Георги от Тополчане е мъжът, който блъсна и…