Нестандартна сватба за първи път в България (СНИМКИ)

За първи път в България, Пловдив разчупва традициите с нестандартна гражданска церемония – рокерска сватба, която запечата камера на Нова ТВ.

Най-важната стъпка в живота си Таня и Илиян направиха пред погледа на верните си приятели, дошли също с мотори. Красивата булка – в бяла рокля, но с кожено яке. Той – с елегантен костюм, но с каска. Таня и Илиян се запознават преди три години. Първата крачка прави тя, като го добавя към приятелите си във Facebook.

Проява на лош вкус? ТВ водеща и режисьор се ожениха с катафалка (СНИМКИ и ВИДЕО)

Таня е инженер качество в частна фирма, а Илиян е охранител инкасова дейност. Страстта им към моторите ги сплотява. Откриват и още една обща черта – рок музиката.

По време на екскурзия в Рим, точно пред фонтана „Треви”, 30-годишният мъж уж се спъва. На земята намира пръстен и още на колене той се обръща към Таня с думите „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Моторите обградиха младоженците и ритуалната маса, която специално за тяхната сватба бе изнесена пред „Дома на младоженците”.

За да бъде всичко в тематиката на рока, дори длъжностното лице на церемонията се появи в кожен тоалет и ръкавици. „Това облекло е съобразено с желанието на младоженците. Прецедент в историята на „Дома на младоженците” е тази рокерска сватба. Аз съм безкрайно развълнувана, защото самата аз съм голяма рокаджийка”, каза Виолета Палазова- длъжностно лице „Гражданско състояние“, Община Пловдив.

Пет двойки до момента са поискали вместо обичайния класически сватбен марш на Менделсон на сватбата им да звучи рок изпълнение.


image0 (9K)