НАЙ-НОВИ:

Необясними явления в ирландско училище принудили ръководството да търси ловци на духове

Необясними, ужасяващи явления се случват в ирландско училище. Ръководството на едно от най-старите училища в Ирландия наскоро отправи странна молба, която със сигурност е ужасила някои от родителите на възпитаниците им, а други е накарало да се смеят с глас.
В интернет бе публикуван апел към всеки, който познава ловци на духове, да ги изпрати в гимназия “Диърспарк”, в Корк, където се случват странни и необясними неща, зловещи неща, които карат кръвта във вените да замръзне, пише британският вестник Mirror.

[ad id=”226585″] Като доказателство за паранормалната активност, бяха публикувани и кадри, заснети от новата сензорна система за наблюдение, инсталирана наскоро в училището. Необяснимата случка е заснета в 03:00 сутринта на 1 октомври, посред нощ, когато в сградата на училището няма жива душа.
Кадрите започват със силен трясък и няколко странни премигвания, проблясващи зад една затворена врата. След няколко секунди започва и “призрачната” активност. Ученическите шкафчета в коридора започват да се клатят неконтролируемо и да се блъскат с трясък в стената. По време на целия запис няма никакви признаци, че някой е влязъл или излязъл от коридора. Нещата стават наистина загадъчни и страховити, когато една от вратите на шкафчетата внезапно се отваря сама, а от шкафчето излитат книги, които се разпиляват по пода. После всичко утихва, но за кратко, защото следва нещо още по-плашещо. Кулминацията във видеото идва, когато знакът, който предупреждава, че подът е мокър се пречупва, сякаш някой я е ритнал с всичка сила.
“Преди само подозирахме, че сградата може и да е обитавана, защото понякога, докато преминават през този коридор, хората усещат хлад, преминаващ през костите им. Но си обяснявахме това с течението, защото все пак сградата е много стара”, разказва директорът на учебното заведение Кевин Бари, пред в. Sun. “Хората в старите сгради винаги чуват шумове и странни звуци, но това е първият път, когато всъщност успяваме да уловим нещо. Често пъти сме намирали разпилени по пода книги и хартии, но никога не успяхме да открием кой го прави, просто приемахме, че е някой ученик”, допълва той.
Според ръководството на училището на някои от кадрите дори може да се различат бледите очертания на призрака. Дали някой ловец на духове вече се е заел със случая в “Диърспарк” все още не е ясно.

Източник: blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Един от най-великите щангисти - Наим Сюлейманоглу, претърпя успешна чернодробна…