НАЙ-НОВИ:

Нели Рангелова се барна с минижуп и мрежести чорапи при Николаос Цитиридис

В последно време изпълнителката успява да втрещи с външния си вид при всяка своя поява. Върхът на сладоледа беше участието й във “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Певицата събра очите на зрителите и гостите в студиото още с появата си.

След като влезе в студиото тя първо предизвикателно седна на бюрото на Николаос, като разголи още повече бедър. След като все пак се настани на отреденото й кресло, Нели през цялото време се стараеше да изпъкват слабите й и доста разголени крака. Певицата не спря да говори за възрастта си като изтъкваше колко е млада.

Дори се изкара по-млада от Ицо Хазарта. “Не знам дали Ицо ще иска да направи дует с мен, той едва ли си пада по толкова млади тийнейджърки като мен”, изръси Нели в ефира. След което започна да се обяснява в любов на рапъра.

Водещият Николаос успя сравнително бързо да излезе от неловката ситуация и се опита да смени темата. Певицата обаче пак намери начин да обърне разговора към външния си вид и заговори за пазвата си. Рангелова уточни, че винаги е обичала да се облича провокативно и отдавна ходела с деколтета до пъпа. По времето на соца обаче й ги зашивали, защото било недопустимо да се явява в такъв вид.

“Тогава още не бях се развила, но сега вече съм пораснала и съм развита”, уточни Нели историята на гръдната си обиколка. За да спре темата, водещият пусна реклами, но и след тях певицата не спря да кокетничи.

Голяма част от зрителите останаха възмутени от поведението й. Масово се коментира, че облеклото й е крайно неподходящо за годините й и че една жена може да е сексапилна и без да се разголва излишно. Преди няколко месеца Нели се похвали, че е успяла да свали почти 20 кг със строг хранителен режим и сега се намира в най-добрата си форма.

Вероятно тя е толкова доволна от резултата, че държи да го демонстрира постоянно, пише “Галерия”.

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Мъж, извършил въоръжен грабеж преди седмица, е арестуван от служителите…