НАЙ-НОВИ:

Неймар се обясни в любов на Барселона и Каталуния

Бразилецът Неймар, който  стана официално най-скъпият футболист на планетата, след като ПСЖ плати грандиозните 222 милиона евро на Барселона, публикува емоционално видео в Инстаграм, в което обяснява мотивите да си тръгне от каталунската столица. В него той изказва своите благодарности на бившия клуб, партньорите в отбора и феновете на Барселона.

“Приготвих този текст специално за днешния ден. Животът на спортиста се състои от предизвикателства. Някои идват сами, други са следствие на наши решения. Барселона беше за мен повече от предизвикателство. Това беше сбъднатата мечта на дете, което играеше със звездите на тима във видеоигрите. Дойдох в Барселона на 21 години. Още помня как се озовах в съблекалнята с идоли като Меси, Валдес, Иниеста, Пуйол, Пике, Бускетс и други. Чаках реда си да заиграя за клуба, който е повече от клуб, защото олицетворява Каталуния.

[ad id=”218001″]

Имах честта да играя заедно с най-добрите спортисти, които съм виждал в живота си. По-добър от Меси едва ли ще срещна. Той ми стана приятел на терена и извън него. Заедно с Лео и Луис Суарес направихме трио, което пишеше история и спечели всичко възможно.

[ad id=”218001″]

Барселона стана за мен втора родина. Но, за мен като спортист, са нужни нови предизвикателства. За втори път в живота се опълчвам на своя баща. Барселона и Каталуния ще останат завинаги в моето сърце, но приех предложението на ПСЖ защото исках да постигна нещо ново. ПСЖ е най-дръзкото предизвикателство в моята кариера, но аз се чувствам готов за него”, казва още Неймар, който по-нататък благодари на феновете на Барселона, на ПСЖ за доверието и обещава да даде всичко по силите си, за да го оправдае. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Най-голямата трансферна сага официално приключи. Френският гранд Пари Сен Жермен…