НАЙ-НОВИ:

Неделен любовен хороскоп: Овенът е спокоен, положителни промени за Лъва

Овен

Сякаш за пръв път от цяла вечност няма да подхождате към света с рогата напред. Тази неделя се очертава да е спокойна за вас, оставете се на течението и не се съпротивлявайте.

Телец

Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате неделята вкъщи, мързелувайки или правейки някакво есенно почистване, подреждане на гардеробите, а в края на деня да се гушнете в любимия.

Близнаци

Тази неделя ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да направите своите искания, особено ако сте намислили нещо конкретно от доста време.

Рак

Може да се каже, че звездите ще се погрижат да не ви е скучно, но предимно в професионален план. Разбира се, не е изключено да намерите малко романтика по служебна линия или пък безобиден флирт с колега. Неделята ще е натоварена с извънредни офис задачи, но пък обещава да не е никак скучен.

Лъв

Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е попаднала в коловоз, то през почивния ден ви очакват положителни промени. Ще преследвате вашите романтични идеали и в това няма нищо лошо.

Дева

Наближава моментът, в който може да блеснете. Не го пропилявайте, особено ако сте решили да доказвате нещо на половинката.

Везни

Обвързаните Везни ще бъдат приятно изненадани от половинката – може би с подарък, вкусно приготвено любимо ястие или нещо по-пикантно. Готови ли сте за тях?

Скорпион

Любовният ви живот в неделя ще бъде вълнуващ. Но още по-хубаво е това, което ще следва, а именно задушевни разговори, разкриващи най-съкровените желание и на двама ви.

Стрелец

Точно по ваш вкус – любовният ви живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. Ще бъдете развълнувани, но едновременно с това във връзката ви ще цари хармония.

Козирог

Време е да запретнете ръкави и да се захванете с проблемите, които изискват някакъв вид компромис. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените.

Водолей

Доверете се на изненадите на вашия любим, който ще се постарае много за вас тази неделя. Отдайте се на любовта, която грее около вас.

Риби

Ще успеете да вземете важно решение в любовта, което ще ви успокои много. Последните дни сте били напрегнати, но сега ще разпуснете и ще съберете сили. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Никой не може да устои на чара на тези зодии.…