НАЙ-НОВИ:

На какви уроци ни учи връзката с всяка зодия?

Четирите елемента Огън, Земя, Въздух и Вода определят каква е всяка зодия в любовта, и как се отнася с партньора си, споделя ЗАРАТА.

Огън – Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци ни учат как да обичаме безстрашно. Тази група ни показва как да обичаме някого с цялото си сърце, въпреки несигурността, с която могат да дойдат отношенията. Огнените знаци са живият пример за това какво означава първо да обичаш себе си, преди да обичаш някой друг. Учат ни как да запазим чувството си за индивидуалност във взаимоотношенията. Показват ни как да се дефинираме извън нашите „партньорски“ роли. Тези знаци ни учат как да се забавляваме с половинките си, тъй като са известни и като големи шегаджии –  показват ни как да бъдем светлина в нечий живот. Учат ни как да гледаме на света от по-добрата страна, дори животът да ни удря по-силно, отколкото очакваме. Тези огнени знаци може да са най-силните и страстни връзки. Ето защо най-големият урок, който ни учат в любовта, е, че винаги си заслужава да рискувате и да се отдадете на един човек с цялото си сърце и душа.

Земя – Козирог, Телец, Дева

Земните знаци ни учат как да обичаме със стабилност. Земните знаци обичат бавно. Те обичат да ви опознават, преди да се ангажират сериозно, тъй като обикновено не са от хората, които флиртуват и се занасят безцелно. Тези знаци приемат отношенията и ухажванията много сериозно. Те ни учат, че да опознаете потенциалния си партньор е най-добрият начин да се справите с бъдещи конфликти, които могат да възникнат. Тази група ни показва как да отделяме време за връзки, които никога не искаме да губим. Те ни учат на красотата на бавната любов и опознаването на човека точно такъв, какъвто е. Земните знаци внасят сигурност във връзката; те ни показват как да накараме нашите партньори да се чувстват в безопасност и комфортно, тъй като винаги ще имат на кого да разчитат.

Въздух – Водолей, Близнаци, Везни

Въздушните знаци ни учат как да превърнем приятелството в любов.Тези хора не се интересуват от бавни ухажвания, но със сигурност няма да се отворят, ако първо не сте им приятел. Въздушните знаци ни показват предимствата да бъдем истински заинтересовани от някого – независимо дали това са хобитата им, музиката, която обичат да слушат, или дори най-хубавият им детски спомен, тези хора искат да знаят всичко за потенциалния си партньор. Те ни учат как да създадем неразривна връзка с някого. Тези бърборковци ни показват как първо да обичаме някого като приятел, тъй като неизбежно вярват, че това засилва доверието и честността във всяка връзка.

Вода – Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци ни учат на силата на уязвимостта в любовта. Тази група вярва, че емоционалната прозрачност е това, което заслужава всяко дългосрочно партньорство. Тези водни знаци ни показват скритите възможности зад най-трудните моменти от една връзка. Те ни учат как да действаме с емпатия и състрадание, когато преживяваме бурни времена с нашите партньори, да показваме разбиране, когато е по-лесно да правим бързи изводи, и да обичаме някого с цялото си сърце, колкото и несъвършени да са те. Водните знаци ни показват как да установим емоционална връзка. Те искат да опознаят вашите вътрешни демони, вашата несигурност и всичко, от което се страхувате. Тези мечтатели неизбежно ни учат как да се чувстваме комфортно с всичко неудобно.

Източник: dariknews.bg Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
След като наскоро Кристиан Костов беше засечен да се разхожда…