НАЙ-НОВИ:

Натали Трифонова не изтърпя, заряза гаджето

Натали Трифонова май се е разделила с гаджето си Доан Хасан – издават хора от обкръжението й. Синоптичката от доста време не е засичана с мургавия младеж, нито публикува общи снимки в социалната мрежа.

Засега дългокраката блондинка мълчи по въпроса дали още е обвързана, но според запознати вече се оглежда за нов мъж .

Причината за разлъката се кореняла в нежеланието на Доан да сключи брак. Той още не се чувствал достатъчно узрял за такава важна стъпка, докато Натали Трифонова вече искала не само сватба, но и деца, пише “Уикенд”.

Тя неведнъж е споделяла, че сериозно се замисля на тази тема и е готова да забременее, но уви – приятелят й не споделял тези възгледи за общото им бъдеще. Синоптичката чакала и годежен пръстен, ала Хасан така и не й предложил брак досега.

Натали и Доан се знаят още като ученици и през годините многократно са се събирали и разделяли. Сега отново са си дали почивка, но възможността пак да се сдобрят не е изключена. Блондинката е разказвала, че е имало периоди, в които били толкова обидени един на друг, че даже не си говорели. После обаче любовта им надделявала над егото и за пореден път си давали шанс.

show.blitz.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Черни щъркели бяха забелязани през последните дни в Благоевград, Троян…