Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев осигурява безплатна храна за служители

Народният представител от ГЕРБ- Стара Загора Маноил Манев осигурява за своя сметка храна за служителите от Националното ТОЛ-управление, които заедно с полицаите дежурят на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Стара Загора. Храната ще бъде доставяна на служителите на Националното ТОЛ управление по същия начин, по който се доставя и за служителите на реда. На територията на Стара Загора са разкрити 10 контролно-пропускателни пункта, като на тях дейността на полицаите се подпомага и от близо 30 души, работещи за ТОЛ-а.
„Полицаите и контрольорите на ТОЛ-управлението заслужават нашето уважение. Те също са на първа линия срещу вируса и без значение от атмосферните условия са винаги на пост, грижещи се за нашата сигурност и спокойствие“, сподели депутатът от ГЕРБ, който над 10 години е работил в системата на МВР и е член на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.
От миналата седмица Маноил Манев пое ангажимент да осигурява храна и за близо 20-те полицаи от ОД на МВР – Стара Загора, които ежедневно съпровождат тежкотоварните автомобили по т.наречения „зелен“
кородор


image0 (9K)