НАЙ-НОВИ:

Най-щастливите четири зодии през 2018 година

Годината на земното куче а ще донесе много повече нови шансове и възможности за всички зодиакални знаци, отколкото 2017-та и 2016-та.
Но има 4 щастливи зодии, които през годината ще се радват на специален късмет във всички сфери на живот.
[ad id=”263680″]

4-то място – Лъв
Гордите Лъвове са творение на Слънцето. Самите те излъчват щастие и радост и още повече привличат. Те умело използват всичките си качества, които им помагат да получат най-доброто от живота. Може би миналата година имаше някои загуби, които свалиха Лъвовете от целевия път или малко отнеха вярата в себе си. Не се депресирайте. Лоялността на жълтото куче ще помогне във всичко. Приятният вятър на късмета ще донесе много нови полезни познати, а също и любовните отношения ще бъдат коригирани. Да, финансовите дела също ще бъдат успешни, така че не се страхувайте от нова позиция или проект. Трябва само да се приемете и да престанете да упреквате другите за техните несъвършенства, отдалечавайки се от миналото и със самочувствието, присъщо на Вашия знак, и се усмихвате да продължите. Вселената е на ваша страна.

3-то място – Стрелец
И накрая, всички усилия на целенасочените Стрелци ще бъдат оправдани. Този знак се управлява от Юпитер, който е планета на растеж, възможности и разширение. Ако предишните няколко години не бяха много стабилни и доведоха до много промени в живота, които винаги трябваше да се адаптирате, то през 2018 г. е време да пожънете плодовете на вашите усилия. В плановете за кариера очаквайте зашеметяващи перспективи. На любовният хоризонт също се очакват големи промени: един човек ще намери семейство и ще има нова стъпка в отношенията. Запомнете: Вашето щастие е свързано с оптимизъм, така че дори не мислете за депресия и униние. И също така се доверявайте на хората, тази
година роднините ще ви помогнат много.

[ad id=”225664″]

2-ро място – Рак
Раците винаги дават лъвския дял от своето време и опит на другите, затова е време да се върнете. През 2018 г. представителите на този знак ще получат вътрешна свобода и ще се отдадат на всеки свой оптимизъм. Минимален опит и страдание. Само светли моменти и положителни емоции. Вродена харизма и остър ум ще ви помогнат в кариерата.
2017 г. ви донесе много страдания, всичко е вече зад вас. Очаквайте година на много пътувания.

1-во място – Везни
Тази година Везни – любимците на Вселената. Годината на кучето обещава истински цъфтеж на сила. Всичко във Везни ще бъде наред – както външен вид, така и емоционално състояние и мисли. Прекрасната хармония, която е толкова важна за представителите на този знак, ще допринесе за щастието. Това е балансът във всичко и честността пред вас, която ще донесе много приятни събития.

Ще получите истинско разбиране и близък контакт с душата си. Астролозите ви съветват да намерите ново хоби, в което ще разкриете неизследваните страни на вашите таланти. Не се страхувайте да кажете на шефа, че искате да получите повишение на заплатата. Има голяма вероятност да го получите. Е, финансовите дела обикновено са на върха. Бонуси, подаръци и дори печалби от лотарията.

Източник: zajenata.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Успешно се представиха борците на Берое при участието си на…