НАЙ-НОВИ:

Най-великите жени са родени под тези три зодии

Всяка жена в нещо е изключителна е незаменима. Но тези дами имат много. Странно, въпреки че те са щедро надарен и са носители на късмета, в същото време могат да имат много трудни съдби.
Запознайте с трите най-велики жени сред зодиите.
[ad id=”263680″]

Водолей

Тя е родена, за да изпълни мечтите си, собствените си и другите. “Тя вдъхновява хората около себе си, невъзможните неща за нея стават възможни. Тя лети много високо, като взема под крилата си по няколко дузини души. Трудно ли й е? Разбира се …Но тя се е родила, за да сбъдне мечтите на Вселената!

Лъв

Истинска кралица, защото тя е готова да помогне на всички народи. Тя идва за да води света към промените, на които е готов. Раждането в семейството на Лъвица означава, че вашето семейство се е преместило на ново кармично ниво.

Нейното появяване в отбора показва, че е време за промяна към по-добро. Ето защо Лъвиците са толкова трудни в т.нар. колективи-блата и в семейство, което не се стреми към нищо, на такива места Лъвът просто не изпълнява своята зодиакална мисия.

[ad id=”225664″]

Скорпион

Лечителка и магьосница, всички знаем за непобедимата харизма на жената Скорпион, но има една черта, за която всеки говори. Това са жените, които виждат ясно всичко. Искате да знаете къде трябва да отидете, попитайте жената Скорпион …

Те не само виждат, но и лекуват ранените души, които са толкова много в съвременния свят. Как го правят? Те виждат какво всъщност е. Те са видели Рая, Ада, а сега те са тук и тяхната задача е да лекуват.

Източник: zajenata.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Благодаря за помощта на Германия във всичко - и за…