Мълния! Кобрата отдавна сменил Андреа с нова мацка

Кубрат Пулев живеел на семейни начала с новата си приятелка. Андреа пък се радвала на живота сама.

Новината се потвърждава и от самата фолкпевица, която по-рано публикува красноречиво съобщение под последната си снимка на официалния си Инстаграм профил. „Прекалено млада съм да се женя и твърде стара да играя детски игри – радвам се на живота сама”, написа Андреа.

Двамата с Кубрат всъщност били разделени още няколко месеца преди скандала с Джени Суши. Не били заедно още от края на миналата година, малко след мача срещу Джошуа в зала „Арена Армеец”.

Причината за раздялата, която била сравнително цивилизована, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на практика била дистанционна и това много дразнело Андреа, която искала да прекарва повече време с любимия си, споделят близки на бившите влюбени.

Днес Пулев обаче има нова приятелка, с която вече живеят на семейни начала, допълват още те. С Андреа били запазили добри приятелски отношения, е разбрал Флагман.бг, което  и обяснява ревностната защита на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато скандалът с Джеи Суши назряваше.

 


image0 (9K)