НАЙ-НОВИ:

Мъж се обади в полицията и сам ги информира, че шофира в пияно състояние

В САЩ 39-годишен шофьор се обадил в Новогодишната нощ в полицията, за да съобщи, че кара пил.

[ad id=”263680″]

Майкъл Лестър от Уинтър Хевън – щата Флорида, се свързал с един от дежурните оператори на телефон 911. Той “споделил”, че е пиян и кара в това състояние “цяла нощ”, съобщава Ай Ти Ви.

Когато операторът го питал – къде се намира в момента, мъжът отговорил: “Нямам идея, много съм пиян?!”. Когато операторът поискал от пияния мъж да каже фамилното си име, той отговорил “Смятам да си взема нещо за ядене”.

Попитан отново за името си, той отвърнал, че в момента не му се струва “подходящо да каже това”. Освен това – мъжът добавил, че кара в грешната лента.

[ad id=”225664″]

От местната полиция потвърдиха, че никой не е пострадал при инцидента. Когато органите на реда заловили шофьора, мъжът твърдял, че е изпил само две бири, но накрая си признал, че е погълнал много повече, а освен това взел и метамфетамин.

Ето как местната полиция съобщи за случая: “В Новогодишната нощ Майкъл реши да докладва за пиян шофьор. Себе си. Шерифството в Полк Каунти направи 30 ареста на шофьори през декември. Специални благодарности на Майкъл Лестър, който се жертва, за да стане номер 30 (обичаме кръглите числа). Поне Майкъл не стана причина за катастрофа и е жив”.

nova.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова обвини днес директора…