НАЙ-НОВИ:

Мъж брутално влачи жена с колата си, после избяга

Очевидец на ужасната сцена в Студентския град в София на име Божидар Иванов публикува клип във Фейсбук на страницата “Забелязано в София”, който потресе потребителите на социалната мрежа. На видеото се вижда как шофьор удря колата на жена и се опитва да избяга. Пострадалата жена се хваща за вратата на колата на мъжа и… той я повлича. Шокирана, тя пищи за помощ. В резултат на “разходката” е цялата изпонадрана, с охлузни рани.

“Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и можел да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне. Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н!”, е написал Божидар.

Публикувахте от Божидар Иванов в Вторник, 11 юни 2019 г.

От разказа му става ясно, че след като е влачил жертвата си, мъжът уж се съгласил да извикат полиция, след което изплашената жена звъннала. Храбрецът обаче  успял да избяга, а жената – с охлузен крак и посинена ръка, останала да чака полицаите.

“Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?”, пита реторично Иванов.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Руснак, който бил изненадващо нападнат от мечка, успял да я…