НАЙ-НОВИ:

Мъжете, които най-много мамят половинките си според зодиака

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка. За съжаление има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина. Може да става въпрос за вид характер, възпитание или склонност, продиктувана от зодията на въпросния човек. Факт е, че има зодиакални знаци, които са по-склонни да послъгват, да мотаят, да мамят и дори да изневеряват.

[ad id=”225664″] Ето и кои са тези знаци в зодиака, представяме ви ги в обратен ред, като тозипът ще обърнем внимание на мъжете:

5-то място: Телец
Тези мъже по принцип са доста лоялни към половинката си. Но ако се усъмнят, че партньорката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ? спретнат сериозно и ужасно отмъщение, също свързано с изневяра. Тези мъже никога не прощават измяната и като цяло са доста злопаметни. И все пак мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак

[ad id=”263680″]

4-то място: Овен
Тези мъже са склонни да лъжат и мамят най-вече, защото искат да угодят на своя приключенски характер. Те непрекъснато търсят нови хоризонти, които да задоволят техните стремления за разнообразие. Мъжете от този знак също са доста отмъстителни и ако се съмняват в лоялността на половинката си, най-вероятно ще решат „да ? го върнат тъпкано“ именно чрез изневяра от своя страна.

[ad id=”236993″]

3-то място: Лъв

Мъжете от този зодиакален знак имат наистина огромно его и винаги са жадни за внимание. Те могат без да искат (от чиста суета) да преминат границите на лоялността и да измамят половинката си, без дори да си дадат сметка за това, което правят. Въпреки че може да си мислите, че сте в безопасност с партньор от зодия Лъв, поне по отношение на изневери, то истината е, че той все се оглежда за нова „плячка“.

[ad id=”236999″]

2-ро място: Риби
Мъжете от зодия Риби са собственически настроени към половинката си и са много ревниви. Те в някаква степен приличат на Лъвовете в това, че са склонни да излъжат и измамят партньорката си без да се усетят или да се замислят колко много ще я наранят. Мъжете от този знак често дават поводи за ревност на любимата си, просто защото много им личи, ако някоя друга жена ги привлече по някакъв начин.

[ad id=”218001″]

1-во място: Близнаци
Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Източник: tialoto.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Всички сме виждали зелените гадинки, които сея ужас и панически…