Мурад и Баде от „Завинаги“ – двойка в сериала и извън него, но не задълго

Вероятно за всички зрители, които ревностно следят турския сериал „Завинаги“, не е тайна, че най-малкият син на Есма – Мурад, никога не е бил безразличен към младата прислужница Баде, макар в началото за него тя да стоеше на най-ниското йерархично стъпало.

Нейният статут до момента в теленовелата не се е променил, но след конфликта по повод на това, че Мурад спа с нея и тя опита да се самоубие след случилото се, Сюрея подаде ръка на момичето и я подкрепи да продължи образованието си. Баде видимо разцъфна и Мурад започна да я вижда с други очи, дори се забелязват явни признаци на ревност от негова страна. И неминуемо идва моментът, когато

Скоро в сериала „Завинаги“ Мурад и Баде ще станат двойка

Тази вечер в “Завинаги”: Бегюм открито заявява, че иска да се събере с Фарук

Но по-интересното е, че

По време на снимките на хитовата поредица Беркай Хардал (Мурад) и Хира Койунджуоолу (Баде) пренасят любовта си и в реалния живот.

Двамата започват да качват свои общи снимки и да се показват пред пресата, потвърждавайки връзката си.

„Завинаги“ започва да се снима в Турция през пролетта на 2017 г. и приключва през май 2019 г. Двамата млади актьори напускат продукцията в края на втория ѝ сезон (през пролетта на 2018 г.), като в трети сезон не вземат участие.

Беркай и Хира се събират и разделят няколко пъти.

Възлюбените слагат окончателен край на взаимоотношенията си, а като доказателство за това е женитбата на Беркай, състояла се в началото на есента 2019 година. Той се ожени за актрисата Дилян Телкок на тайна церемония.


image0 (9K)