НАЙ-НОВИ:

Муки продава имоти на Стоянка Мутафова

Мария Грубешлиева обяви във Фейсбук, че пуска на пазара имот на покойната си майка Стоянка Мутафова. “Продавам наследствен парцел в град “Св. Влас” с панорамна гледка”, написа Муки и добави телефонния номер на мениджъра на Стоянка – Евгени Боянов, който най-вероятност отговаря за сделката.

“Не става дума за пари. Тя си има достатъчно. Просто жената няма какво да прави този парцел. Тепърва няма да тръгне да строи къщи. Иска да го продаде, за да може някой да се радва на хубавото място и да бъде използваемо”, разказват пред “Телеграф” близки на Муки.

От известно време насам се спекулира, че Грубешлиева имала в наследство от доведения си баща Нейчо Попов и друг имот на родното Черноморие, затова и нямала нужда от още. В момента Муки живее в дома, който обитаваха двете със Стоянка до последния дъх на голямата актриса, в столичния квартал “Лозенец”. В началото на месеца бе открита и паметна плоча на кооперацията, късето живяха и твориха Мутафова, Нейчо Попов и Георги Калоянчев. Тогава Муки заяви: “Никога няма да продам дома на Стоянка и да оскверня паметта й. Тя живя тук 60 г. Всяко ъгълче ми напомня за нея и ще живея до края с тези спомени”.

Публикувано със съгласието на Faktor.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Беларуските сили за сигурност арестуват руски гражданин в санаториум край…