НАЙ-НОВИ:

Моделът Емилия Иванова разкри потресаващи истини за професията си

Емилия Иванова е родена в Украйна, Полтава, за който твърди, че е най-зеления град. Баща й е българин, майка й – украинка, завършила руска филология. Срещнали се в Крим, където двамата били на почивка. В детските си години живее с баба си и дядо си в Украйна. Радва се на люлка, куче, безгрижие и приятели.

Когато е на седем семейството се установява в София. Емилия не знае български, децата в училище й се подиграват, не искат да говорят с нея, но бързо този проблем е решен. Във втори клас тя вече говори перфектно езика на баща си и е пълна отличничка, а след няколко години е единствената в класа, която има шестица точно по български. В гимназията, след като вече знае руски и английски избира да учи арабски. На 15 години става „Мис София“. Победата, най-вече изненадва нея. Тренира три години бокс. Приета е да следва маркетинг в Холандия, но става студентка в НБУ, специалност-политология.

– Защо решихте да следвате точно политология?

– Тогава бе анексиран Крим и започна конфликтът между Украйна и Русия. Реших, че тази тема е интересна, но завърших с голяма мъка. Очаквах едно, а се оказа друго: занимавахме се главно с Макиавели, Аристотел и древното минало. Беше ми скучно. Затова после записах психология.

BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Румен Бахов е открил нов "Пълен абсурд": Сауна насред Балкана,…