НАЙ-НОВИ:

Млад полицай загина и няма да види детето, което очакваше

Млад полицай от Дупница загина в катастрофа на път за работа в София. Трагедията станала близо до Долна Диканя, на пътя Дупница-София, вчера около 7,30 часа.

29-годишният Рангел Машкудански пътувал с лек автомобил “Опел” и се ударил в движещ се пред него ТИР, пише Struma.bg.

Няма яснота какви са обстоятелствата, довели до фаталния удар, от който Машкудански е загинал на място.

Мечтата на Рангел Машкудански била да стане полицай. След завършване на висше образование в ЮЗУ – Благоевград той се обучавал в Център за специализирана полицейска подготовка. През февруари завършил школата в Пазарджик и започнал работа в Специализирана полицейска служба. Съвипускниците му от Пазарджик ще го запомнят с това, че по време на клетвата пред целия строй той е поискал ръката на любимата си Диана, подарявайки ѝ годежен пръстен.

Двамата са очаквали дете, което ще се появи на бял свят след три месеца. Трагедията е голяма, семейство, приятели, близки – всички са в шок от нелепата смърт на Р. Машкудански. Дупничани, които познават младия полицай, са категорични, че той винаги се е старал да помага на хората с каквото може. Бил много човечен, добре възпитан млад мъж. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Три продавачки от търговски обект във Велико Търново са обвинени…