НАЙ-НОВИ:

Младежи от четири страни се събират на работна среща в Стара Загора

На 4 май 2018 г., от 14.00 часа, в Международен младежки център Стара Загора, ще се проведе работна среща с партниращи организации от Гърция, Македония, Уругвай, България. Те участват в обучителен курс, част от проект „Неактивни младежи в нужда“ по програма Еразъм +, Ключова дейност 2, съфинансиран от Европейската комисия.
Главен организатор на обучението и на срещата е СНЦ „Академия на успеха“ Стара Загора, с партньор Превантивно-информационен център по зависимости към Община Стара Загора.

[ad id=”225664″]

Целта на проекта е да се активизират млади хора, които не са заети на трудовия пазар и не са в процес на обучение.
На срещата младежите ще обсъдят проблемите в работата с неактивните младежи и ще споделят добри практики от дейността си в различните държави.

[ad id=”263680″]

През февруари т.г. членове на СНЦ „Академия на успеха“, заедно с представител от Превантивен център по зависимости, присъстваха на встъпителна среща по проекта, която се проведе в Монтевидео, Уругвай.
Тогава бе взето решение да бъде създадена онлайн платформа в помощ на неактивните млади хора. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
“Колело за смет, за дете велосипед” за четвърта поредна година…