НАЙ-НОВИ:

Млада майка преживя най-страшния си кошмар на магистрала “Тракия”, но след това се случи чудо, което ще помни завинаги

28-годишната пловдивчанка Тодорка Конделова публикува пост във Фейсбук и помоли да бъде разпространен, за да благодари на непознатия мъж, който й помогнал вчера, когато закъсала с колата си на магистрала “Тракия”.

[ad id=”225664″]

Младата жена пътувала към Сунгурларе с 5-годишния син, когато в района на 272-ия километър от аутобана автомобилът й се повредил, пише БЛИЦ.

“Колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето си. Стояхме известно време настрани, след което отидох да проверя какво става. Пробвах да запаля, но не се получи. Обаждам се на “Пътна помощ” и им обяснявам, че съм на 272-ия километър преди Ямбол, а те ми казват: “Г-жо, ако ви пратим кола ще трябва да ни заплатите 100 лв за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 км, ще ви е по-евтино”, разказва Тодорка.

Младата жена успяла сама да избута колата цели два километра до бензиностанция. Нито един от преминаващите шофьори не спрял, за да й помогне.

[ad id=”263680″]

“Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, докато си добутам колата. Когато влязох в бензиностанцията, мъжът ме попита дали искам нещо, а аз отказах. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са. Те бяха от София. Благодарих им и станахме от масата. Преди да стана мъжът ми каза “Весело изкарване” и да знаеш, че всичко е платено на човека. Разтреперах се, а той ме погледна и ми каза “Сега ли ще трепериш? Че ти я бута 2 километра”. Поисках му номера или адрес, но той отказа. Каза ми някой ден, ако видиш някой в беда му помогни и се сети за мен”, допълва пловдивчанката.

[ad id=”236993″]

Сега тя търси във Фейсбук непознатото семейство, за да им благодари за помощта.

“НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, все още има добри хора…. Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях. Споделете поста и ако го прочетат, искам да им кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!!!”, завършва Тодорка Конделова.

http://BNews.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Франция е новият световен шампион! „Петлите“ победиха с 4:2 Хърватия…