НАЙ-НОВИ:

Митьо Очите е обявен за издирване

По разпореждане на главния прокурор на място е заместник главният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и координация.

Димитър Желязков – Митьо Очите ще бъде обявен за издирване, съобщава Нова телевизия.

Желязков е на лечение в Германия. Той не е сред задържаните при спецакцията в Бургас срещу групата за рекет, телесни повреди и разпространение на наркотици.

[ad id=”225664″]

Час по-рано бургаският “Флагман” съобщи, че Желязков е закопчан последен, след като в ареста вече са били голяма част от лейтенантите му. При операцията са задържани над 10 човека. Сред тях са още знаковите фигури Йордан Въчев-Данчо Ларша и Никола Маринов – Магарето, който пострада сериозна при стрелбата срещу Очите във 4 you, пише още “Флагман”. Срещу групата ще бъдат повдигнати обвинения за ОПГ, което се е занимавало с рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици.

От прокуратурата съобщиха по-рано, че акцията е проведена тази сутрин от Специализираната прокуратура съвместно с ГДБОП.

В съобщението се казва още, че групата се ръководи и в нея участват известни лице от криминалния контингент.

[ad id=”263680″]

В момента в Бургас и областта се провеждат действия по разследването, съобщават още от прокуратурата.

По разпореждане на главния прокурор на място е заместник главния прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и координация.

Паралелно с тази операция върви и друга, разпоредена от главния секретар на МВР за проверка на кортежи на луксозни автомобили по Черноморието, информира БНТ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вчера е проведена нова акция от служители на ОДМВР –…