НАЙ-НОВИ:

Митническо бюро Стара Загора е на нов адрес

Митническо бюро Стара Загора премества дейността си на нов адрес. Новият адрес на бюрото е в непосредствена близост до пътния възел с Автомагистрала „Тракия”, на територията на „Логистична база” (бивш Птицекомбинат).

Новата локация на учреждението е изключително благоприятна за достъп на превозните средства, пътуващи по основните пътни артерии, пресичащи се южно от Стара Загора.

Митническото бюро ще се помещава в изцяло нова сграда, достъпна и за хора с увреждания. Разполага с халета за извършване на проверка, с паркинг за леки и за товарни автомобили, както и просторен салон с гишета за обслужване на граждани и икономически оператори.

Както и до сега ще се предоставят административни услуги, свързани с митническо оформяне на внасяни и изнасяни стоки от трети страни и контролни дейности по отношение на акцизни стоки. Работното време на Митническо бюро Стара Загора се запазва – от понеделник до петък, от 9,00 до 12,30 часа и от 13,00 до 17,30 часа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Програмата за саниране не е спряна. Народното събрание трябва да…