Мистериозна смърт потресе врачанско село

Загадъчна смърт на мъж потресе врачанското село Бели извор. При неясни към момента обстоятелства е починал 67-годишният Тодор.

Тялото на мъжа е намерено тази сутрин в дома му в селото. Открила го е негова помощничка, назначена по социална програма, пише BulNews.bg.

Районът около къщата е отцепен. Екипи на полицията, криминалисти и медици от спешния център са на мястото, има и прокурор.

Все още не е ясно как точно е умрял човекът. Според свидетели обаче е задържан 44-годишният му син Григор. Той се намира вътре в къщата с белезници.

Местните коментират, че синът е с психични отклонения. Не е изключено между двамата да е възникнал конфликт. Вчера екип на полицията е идвал на сигнал в къщата, но не е констатирал нищо нередно.

Сестрата на Тодор Гюра Йончева сподели, че брат й е преживял няколко инфаркта и инсулта. Едната му ръка била напълно парализирана и едва говорел. Синът му Григор също бил претърпял няколко инфаркта, като последният бил преди дни и едва прескочил трапа. По думите на жената, племенникът й не бил психически добре, но не бил агресивен.


image0 (9K)