НАЙ-НОВИ:

Милото съсече Диляна Попова: Това е повече от ужасно – тя говори като професионалист!

Актьорът и директор на Сатиричния театър Калин Сърменов скочи на моделката Диляна Попова. Милото захапа брюнетката на тема актьорство и съветите които е тя дава по темата от малкия екран. Сърменов започва темата с Блатечки, който играе Буров, но в един момент не издържа и заговори за Диляна Попова.

“Блатечки играе там заедно с манекенката Диляна Попова. Гледах я по една телевизия. Тя дава акъл и говори от позицията на професионалиста, което е ужасяващо.

Тя е много симпатично момиче. Нямам нищо против нея. Но не е възможно тя да е капацитет в професията, за която аз съм си дал живота. Това веднага обезсмисля абсолютно всичко”, твърди Млото пред lupa.bg. И допълва:

“За това са виновни тези продуценти, виновни са и режисьорите, всички тези хора са виновни, защото по този начин те плюят на собствената си професия. Моите уважения към нейната работа и към нейната визия, сигурно тя е страхотен човек, не я познавам въобще. Но гледайки отстрани си казвам: Това е повече от ужасно. И тя говори като професионалист! Преди време виждам една дама, която се беше снимала в един филм и тя ме поздрави с думите:”Здравей колега”. И аз тогава отговорих:”Аз не съм ти колега. Ти си професионалист, аз съм любител”.

Преди няколко месеца той захапа и Ники Илиев, като обяви филма му “Живи легенди” за отчайващо тъп. Сърменов не спести и критиките си към сериала “Пътят на честта”. Вече казах какво мисля за “Пътят на честта”- път на глупостта и бездарието. Бях много откровен. Работил съм с част от този екип. Знаете ли, ние сме държавата на случайностите. Случайно ставаш директор, случайно ставаш министър, случайно ставаше режисьор, филмът става случайно. А това означава едно- липса на професионализъм на всички нива”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Като трамплин за киното смята да използва шоуто „Като две…