НАЙ-НОВИ:

Местан вече без охрана от НСО

Охраната на лидера на партия ДОСТ, Лютви Местан от НСО е свалена. Кандидат-депутатът от ДОСТ, режисьорът Евгений Михайлов пръв съобщи новината.

Началникът на НСО, Ангел Антонов потвърди пред offnews.bg , че решението е взето след заседание на специална комисия, както изисква Законът за НСО. В състава й влизат шефовете на НСО, ДАНС и главният секретар на МВР.

По-късно днес информацията ще бъде официално обявена на страницата на службата.

Евгений Михайлов пламенно написа във фейсбук: “Пресконференцията на ДОСТ наистина свали всички маски и извади много хора от равновесие!!!
Днес, НСО, която е на подчинение на (п)резидента Румен Радев, е взела решение за сваляне на охраната на Лютви Местан – председател на ДОСТ.
Охраната на “националните светини” Делян Пеевски и Ахмед Доган остава.
Бог да ни е на помощ!”

Охраната от НСО на Лютви Местан бе частично свалена през 2015 г. Тогава самият той съобщи за това и отиде в турското посолство. Това стана непосредствено след като Ахмед Доган произнесе знаковата си реч в Сараите, в която заклейми Местан и той слезе от председателския пост в ДПС. Сега охраната му е свалена окончателно. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Канадско семейство спечели 6,1 милиона щатски долара от лотария. Барбара…