НАЙ-НОВИ:

Меркурий в знака на Везни: Подходящ период за започване на важни начинания!

От 30.09. до 17.10. планетата на разума и комуникациите Меркурий ще преминава през знака Везни, най-хармоничният, справедлив и консенсусен знак от зодиака.

През този период  се очаква да се стремим към хармония във взаимоотношенията с околните, да избягваме конфликтите и да сме по-отстъпчиви от обикновено, както и доста по-склонни да виждаме противоположната гледна точка в ситуациите.
[ad id=”225664″]

Меркурий в знака Везни дава добра предпоставка за обсъждане на въпроси, които отдавна са болезнени и натежали, също така е подходящ за започване на важни начинания, стартиране на проекти, водене на съдебни дела, подписване на договори, сключване на сделки, правене на важни покупки и инвестиции, сключване на брак, както и разтрогването му.

Не е изключено да станем доста колебливи и трудно да взимаме решения, което е възможно да ни забавя и обърква на моменти. Дните, през които Меркурий ще се намира във Везни, ще се отразят най-добре на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.
[ad id=”225664″]

При тези знаци може да се стигне до привършване на важни проекти и стартирането на нови. Не са изключени също така срещи с важни за тях хора, които могат да допринесат много за бъдещето им развитие и успех.

При земните знаци Дева, Козирог и Телец ще имат полза от социални контакти и от приятели. При тях наистина е много важно да се заслушват, какво им казват другите, защото е много вероятно някой да ги изненада с брилянтна идея или с добро предложение.

Знаците Скорпион, Рак и Риби е възможно да участват в задкулисни договорки и преговори. Те ще имат желание за отделяне от обществения живот и за правене на неща в уединение.
[ad id=”225664″]

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще стартират нови партньорства, както бизнес, така и лични, които с времето ще се разгръщат и развиват. Във финансов план нещата се очаква да им се получават и да са пълни с идеи, които по един или друг начин да ги отведат до върха. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Сините сливи са плодове, които са много сладки, полезни и…