НАЙ-НОВИ:

Меган Маркъл показа апетитно коремче

Феновете на брританското кралско семейство са изпаднаха в шок, но и в голяма еуфория. Те са сигурни, че 35-годишният принц Хари и 38-годишната Меган Маркъл скоро ще станат родители за втори път.

Сега

Те направиха такива изводи, след като видяха снимки на Меган, на които тя държи корема си с ръка. По същия начин се е държала херцогинята на Съсекс, когато носела малко Арчи под сърцето си. Снимките бяха направени онзи ден по време на годишния Ден на паметта в Кралския Алберт Хол в Лондон. „Ръцете й я издадоха. Всичко е свързано с положението на ръцете й! Помислих си за бъдещото бебе, когато видях ръката й на корема й“, написа интернет потребител. Наскоро Меган отдаде почит и на загиналите по време на Първата световна война войници. По време на траурната церемония херцогинята беше в тъмносиньо палто, което имаше доста интересен акцент около корема й. Разбира се, няма абсолютно никакви конкретн доказателства, че Меган е бременна за втори път. Въпреки това миналата седмица принц Хари намекна за нови попълвания в семейството им. По време на посещение на военни семейства със съпругата си в сряда (шести ноември) той попита родители, които бяха там, какво е да имат второ дете.

„Хари наистина беше много заинтересован от тази тема“, каза Сузи Стрингфелд в интервю за Силите на мрежата. В същото време започнаха да се появяват новини и от анонимни източници от Бъкингамския дворец. Така според човек, близък до обкръжението на Меган, тя ще напусне Великобритания и ще прекара последните месеци от втората си бременностт си в чужбина. Почти сигурно е, че тя ще се завърне в родината си – САЩ. Освен това в Съединените щати тя ще може да прекарва повече време с майка си, която много й липсва. „Меган вече каза на приятелите си, че би искала да роди в Лос Анджелис, където самата тя е родена и израснала. Тя каза, че по време на първата й бременност във Великобритания се е чувствала изключително некомфортно и самотна без приятелите си и семейство й“, казва източник от Бъкингамския дворец. Въпреки това кралското семейство все още не е направило официални изявления по темата. Обикновено се съобщава за бременността на една кралска особа едва когато започва вторият триместър.

Първото бебе на Меган и Хари – Арчи, вече на шест месеца, а щастливата майка се върна към кралските си задължения през септември след отпуск по майчинство.

jenata.blitz

Още снимки можете да видите ТУК Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вaлeжитe oт пocлeднитe дни зaceгнaхa ceриoзнo oтдeлни рaйoни нa Гърция.…