НАЙ-НОВИ:

Меган и Хари оповестиха пред съседите си списък със съвети как да общуват с тях

Съседите на херцозите на Съсекс получиха списък със съвети, които да следват в общуването си с тях с “оглед на добрите междусъседски отношения”, пише “Контакт мюзик”.

34-годишният принц Хари и 37-годишната му съпруга Меган живеят във Фрогмор котидж близо до Уиндзор, Югоизточна Англия. Съседите на кралската двойка бяха уведомени за правилата, които включват и забрана да пожелаят да видят двумесечният им син Арчи.

“Тази забрана щеше да е забавна, ако не беше толкова прекалена” – заяви местен жител пред медиите. Списъкът с правила беше оповестен на среща на местната общност и изненада жителите на градчето. Някои от тях заявиха, че херцозите на Съсекс имат повече правила и изисквания от самата кралица.

Местен жител се оплака: “Това е изумително. Никога до сега не сме чували подобно нещо. Всеки, който живее в района работи за кралското семейство и знае как да се държи учтиво и с уважение. Не са ни казвали как да се държим с кралицата. Тя е щастлива, когато хората я поздравяват.”

Говорител на Бъкингамския дворец заяви, че херцозите на Съсекс нямат нищо общо при съставянето на списъка с правилата за поведение. “Те не са запознати със съдържанието на списъка. Това беше брифинг на добра воля, който да помогне на малката местна общност да разбере как да посрещне по най-добрия начин двамата новодошли и да им помогне при потенциална среща с непознати”. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Певецът Константин и красивата му жена Надя са се разделили…