Мачът на истината! „Берое“ – „Левски“ на стадиона под Аязмото

Нападателят Мартин Камбуров пропуска домакинството на Берое срещу Левски. Двубоят от 32 – я кръг на първа лига е днес от 17,45 часа на стадиона под Аязмото в Стара Загора.  Минимум 5 000 фенове се очакват  на стадиона под Аязмото.

[ad id=“225664″]
Голаджията не успя да се възстанови напълно от мускулната си травма , която получи по време на загрявката срещу ЦСКА и през тази седмица не успя да тренира пълноценно с отбора. По време на заниманията през седмицата Камбуров тренира отделно от основната група, въртейки обиколки. Затова Томаш отново се очаква да предприеме нестандартен ход и да пусне Борислав Цонев срещу „сините“ като фалшива деветка. Опция за нападател е й румънецът Сержио Негрут.
Аргилашки отново ще застане под рамката на беройските врата, след като словакът Перниш е с контузия, но както срещу ЦСКА ще седне на резервната скамейка
[ad id=“263680″]
Очаквано защитникът  се Иван Иванов не  попадна в състава във втори пореден мач, причината е че напуска клуба  след края на сезон.
Затова в центъра на отбраната ще са Бандаловски и Хаджиев, а по бековеве ще играят Желев и Леони. В халфовата линия ще са Райнов, Охене и Адамович. По крилата ще действат португалците  Еуженио и Бригидо, а напред ще бъде изнесен Борислав Цонев.
[ad id=“236993″]
Предстоящият мач под Аязмото е от значение за двата отбора, които водят люта битка за бронзовите медали. Берое е с леко предимство пред съперника си, защото има точка повече в класирането.

image0 (9K)