Мартин Камбуров остана резерва за гостуването на Ботев Враца?

Днес Берое стартира участието си в efbet лига за сезон 2019/20 г. с гостуване на Ботев във Враца. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ стартира в 18:45 ч. и ще бъде ръководен от Ивайло Стоянов от Петрич. Реално двата отбора откриват новото първенство с двубоя помежду си. Това е 53 сезон на Берое в елита на българския футбол.

Берое ще започне само с един от новопривлечените футболисти при гостуването на Ботев Враца в първия мач от новото първенство.
Честта се пада на нападателят Зоран Йосипович, който ще води старозагорската атака, за сметка на легендата Мартин Камбуров.
Останалите нови играчи – вратарят Пламен Колев, защитникът Петко Цанков и крилото Юлиан Ненов ще останат резерви.
Португалецът Педро Еуженио ще започне титуляр, след като през седмицата тренира пълноценно с отбора.
Извън групата останаха защитникът Георги Ангелов и бразилецът Вандерсон, които имат още да наваксват в подготовката и затова треньорът Александър Томаш няма да рискува с тях на този етап.

Ето групата на Берое:

Душан Перниш, Пламен Колев, Александър Василев, Александър Цветков, Георги Маджаров, Ерол Алкан, Зоран Йосипович, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Карлос Охене, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Никита Баранов, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Стоян Иванов и Юлиан Ненов.


image0 (9K)