НАЙ-НОВИ:

Мария Бакалова не успя за наградата на Гилдията на актьорите

Българката Мария Бакалова не получи наградата на Гилдията на актьорите за “най-добра актриса в поддържаща роля във филм”, за изпълнението си в “Борат 2”.

Отличието на професионалната организация отиде при южнокорейката Юн Ю-джун, за ролята й във филма “Минари”, информира “Ройтерс”.

Сред големите победители на една от последните големи церемонии преди наградите Оскар се наредиха съдебната драма “Процесът срещу Чикаго 7” и филмът за джаз звукозаписна сесия “Ма Рейни: Майката на блуса”.

“Процесът срещу Чикаго 7” взе наградата за най-добър актьорски състав, в който са Саша Барън Коен, Еди Редмейн, Франк Лангела и Марк Райлънс.

Чадуик Боузман, който почина през 2020 година на 43-годишна възраст, беше отличен с поредна награда за последната си роля като амбициозен тромпетист от 30-те години на миналия век в “Ма Рейни: Майката на блуса”. Това го прави фаворит за “Оскар”, най-престижната награда в света на киното.

Вайола Дейвис спечели наградата за “най-добра актриса”, за превъплъщението си в джаз певица в “Ма Рейни: Майката на блуса”. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Данчето: Здравейте мили кулинари или просто читатели на "вкусни" четива!…