МАРЕШКИ РАЗКРИ ЧЕТИРИ КЛЮЧА ЗА УСПЕХ

Да видим данъците и здравословното състояние на всички политици

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки разкри своята формула за успешен бизнес и успех в политиката. Той беше гост в предаването „Тази събота” по БТВ, заедно със сина си.
„На първо място това е честност и почтеност. Нашият бизнес няма нито една сделка с държавна болница, така че няма и съмнения, че съм се възползвал от положението си. Политиката не ме е направила по-богат. Второто е – физическото състояние. И бизнесът, и политиката изискват огромен труд, почти 24 часа в денонощието, и човек трябва да е здрав, за да издържа. Психическото състояние също е много важно. Аз издържам на това огромно напрежение. Управлявам огромен бизнес, работя усилено и в парламента. Това е доста трудно, не всеки може да го постигне и да оцелее. Умственият потенциал също е условие за успеха. Не да се правиш на по- умен от останалите, а да се обграждаш с много умни хора и заедно да вървите напред”, каза Марешки.
Той призова всички политици да обявят какви данъци плащат и какво е здравословното им състояние.
Ще припомним, че Веселин Марешки направи отчет за данъците на семейния му бизнес, който е само в България, и който за 30 години от началото му е внесъл в хазната два милиарда лева. Остава да видим дали някой от кандидатите за властта ще се престраши в предизборната кампания да разкрие фирмите си и какви данъци плаща.
„Баща ми винаги ми е бил пример за почтеност и трудолюбие. Около него в Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ има много успели хора, които са постигнали доста в живота си, мога само да се уча от тях”, каза Веселин Марешки –син. Той сподели, че е завършил с отличие Regent University в Лондон, а чрез обменна програма е учил една година в Московския държавен университет. Говори четири езика. Избрал е да се завърне в България и да работи в семейния бизнес.


image0 (9K)