НАЙ-НОВИ:

Майката на Радина Боршош стана шефка в бТВ

Една от най-талантливите млади актриси Радина Боршош вече има сериозни позиции в бТВ. Майка й Искра Владимирова стана главен редактор на актуалните предавания в медията. Владимирова е сред авторитетните в професията и е била дългогодишен изпълнителен продуцент на “Тази сутрин”. На поста тя замества досегашния титуляр Валя Гиздарска. Разместванията по върховете на медията идват след като бТВ бе купена от чешкия милиардер Петър Келнер, а Венелин Петков бе отстранен.

Искра Владимирова е бивша съпруга на някогашния директор на вестник “Новинар”, ексшеф на НДК, член на инициативния комитет за издигане на Борисов за кмет Мирослав Боршош.

Двамата се разделят когато Радина е малка. Актрисата признава, че много по-късно се сближава с баща си, а най-важният мъж в живота й е бил дядо й по майчина линия Владимир, който я е отгледал. След раздялата си с Иска, Боршош се жени за журналистката Камелия Станчева, бивша съпруга на Коко Каменаров, от която също има дъщеря. Но и този брак приключва с развод, пише “Галерия”.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Живка Кехайова Нещо му има на този ден. Новините са…