НАЙ-НОВИ:

Мадам “Мулти” се сгоди за 21 години по-млад актьор

Дарина Павлова се сгоди за 21 години по-младият от нея италиански секссимвол Джулио Берути.

Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът бяха прекратили отношенията си, но едно изненадващо предложение за брак пак ги събрало. Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, осеян с десетки диаманти.

Тя пибликува снимка на хванатите им ръце с текст: “Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време.” Ювелирното бижу е под форма на змия, чиято глава е украсена с огромен диамант. Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, тъй като минава вена “аморис” или вената на любовта, която се свързва директно със сърцето.

Двамата имат и почти еднакви часовници със сателитно насочване. Дарина ги купила като символ на верността им. 56-годишната Павлова е мениджър на 35-годишния Берути. Тя се грижи за неговата кинокариера като му урежда участия в италиански и холивудски филми.

Двамата идват често у нас за снимки на различни хитове, сред които и “Непобедимите 3”. Догодина ще се появи и “Адът на Габриел”, гласен да задмине по секспвровокации и “50 нюанса сиво”. Там Джулио има креватни упражнения с Мелани Занети.

Дарина обаче е присъствала на всичко снимки, за да е спокойна, че сцените ще си останата само на лентата. Според запознати, тя е наела и охрана за Джулио. През лятото двамата бяха на Златни пясъци, а цял взвод гардове се грижеха никой да не притеснява и да не снима двойката, пише “Телеграф”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вторник е ден за балансиране на емоциите насъбрали се през…