Магнетичният Цигулар на дявола идва в България!

Обратното броене до концерта на Дейвид Гарет, магнетичният Цигулар на дявола, в Арена Аремеец на 29 септември започна!

[ad id=“225664″]
След супер силния рестарт на турнето си с две дати в Букурещ, го очакваме с нетърпение да покори София в по-блестяща форма отвсякога!

На 13 и 14 септември, виртуозният цигулар Дейвид Гарет изнесе два грандиозни концерта в Sala Palatului, Букурещ. Те са първите от подновеното му световно турне “EXPLOSIVE – LIVE“ след дълга пауза, в която се възстановяваше, а следващата дата е очакваният с феноменален интерес лайв в зала Арена Армеец, София, на 29 септември от 19 часа!
В румънската столица Цигуларят на дявола, както е познат по целия свят Дейвид Гарет, бе във фантастична форма на сцената – той се появи напълно здрав, свирещ с лекота и желание, а виртуозните му изпълнения покориха румънската публика.

Както в Букурещ, така и в София звездата обеща да подари на хилядите си почитатели една незабравима музикална разходка през всички жанрове. Той умело миксира музикалните стилове като предлага оригинални нови версии на емблематични рок класики. Под интерпретацията на магическата му цигулка пък класическата музика заживява нов живот и доказва нагледно, че обичаните от старите поколения класически композиции могат да бъдат достъпни и провокиращи и за най-младите.

[ad id=“263680″]

„За мен е вдъхновяващо да премахвам стиловите граници и да обединявам поколенията със силата на хубавата музика“, споделя Дейвид Гарет своята мисия пред публиката.

Усмивки ще предизвикат закачките с бенда, а в най-емоционалните ще предизвика дори сълзи моментът, в който Дейвид Гарет ще се разходи между редовете, за да нашепва с цигулката си нежни трели на почитателите си, в знак на признателност за подкрепата и любовта.

Мадона го нарича „Брад Пит на класическата музика“, а Стинг казва, че има само един човек, който може на един концерт да изпълни еднакво виртуозно и Вивалди, и AC/DC и това е Дейвид Гарет.

[ad id=“225664″]

Преди няколко години Дейвид Гарет беше избран от британския режисьор Бърнард Роуз да изиграе ролята на Николо Паганини във филма му „Цигуларят на дявола“ заради физическата прилика с някогашния италиански виртуоз и невероятното му владеене на цигулката.  Този филм  донесе още по-голяма слава на музиканта и го превърна в идол на милиони млади фенове в цял свят.


image0 (9K)